The best things in life are not always the most complicated to do … evidence is this classic French cooking: eggs with "mayonnaise". Just as the “Ham-Butter” sanfwich, the “egg-mayo” are perfect to have a quick snack. Try this easy-to-do recipe. (...)
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Un diplôme du meilleur œuf mayonnaise est d'ailleurs décerné chaque année par l’ASOM – association de sauvegarde de l’œuf mayonnaise – présidée par Claude Lebey, le critique gastronomique fondateur du guide du même nom !
Thus, a price of "the Best egg mayonnaise" is given annually to French restaurants by the ASOM - Association for the Protection of the egg mayonnaise - chaired by Claude Lebey the founder of a restaurant critic's guide ! Typically french !
Pour concocter des oeufs mayonnaise pour 4 personnes, prévoir :
- 4 à 8 oeufs frais (pour la cuisson, jamais plus de neuf minutes !)
- 2 cuillères à café de cumin
- 2 cuillères à soupe de mayonnaise simple rehaussée de moutarde
- 1 à 2 cuillères à café de jus de citron
- 1 brin de ciboulette coupé en fin morceaux ou un peu de cerfeuil...
To concoct "eggs mayonnaise" for 4 people, include:
- 4-8 fresh eggs (for cooking leadtime : never more than nine minutes!)
- 2 teaspoons of cumin
- 2 tablespoons
mayonnaise
enhanced with "real french"
mustard
- 1 to 2 teaspoons of lemon juice
- 1 sprig of chives, cut into pieces or a little chervil ...